surse iluminat

Surse iluminat – Camping, pescuit și vânătoare

Blog

Surse iluminat reprezintă alternativele potrivite pentru realizarea cu succes a activităților în aer liber. Fie că este vorba de camping, pescuit sau vânătoare, trebuie să ai la îndemână accesoriile potrivite. De cele mai multe ori, inconvenientul principal al timpului petrecut în natură este lipsa luminii. Însă, nu trebuie să îți faci griji. Există echipamente portabile eficiente care te vor ajuta să te bucuri de momente constante de relaxare și voie bună. Unul dintre accesoriile ideale în asemenea situații este lanternă vânătoare Led XM-L T6. Caracteristicile tehnice pe care le prezintă sunt calitative și atente la detalii. Tocmai de aceea, lanterna prezintă o serie numeroasă de avantaje:

  • Furnizează un flux luminos de 1200 de lumeni și are o rază de acțiune de 400 m. Prezintă un singur mod de funcționare “high power”, ceea ce reprezintă un plus de funcționalitate și confort. Practică și ușor de folosit, lanterna este potrivită pentru orice tip de activități nocturne exterioare.
  • Încărcarea se realizează foarte ușor deoarece lanterna funcționează cu doi acumulatori Li-ion 18650 3.7v. Acumulatorii pot fi încărcați atât la o priză normală de 220v, cât și la priză auto de 12v. Într-un timp relativ scurt, lanterna va fi gata de utilizare.
  • Este realizată din materiale premium, care impresionează prin proprietățile durabile excelente. Fabricată din aluminiu, lanterna asigură o utilizare îndelungată. De asemenea, dispune de o rezistență excelentă în fața umidității și factorilor de coroziune.

Ce alte surse iluminat poți folosi în aer liber?

Realizarea eficientă a activităților în aer liber presupune utilizarea unor dispozitive portabile. Cu un design ergonomic și compact, kit Solar GD-8017 cu 3 becuri este încă un accesoriu de iluminat care nu poate lipsi din bagajul tău. Motivele pentru care ar trebui să îl achiziționezi sunt numeroase:

  • Se încarcă prin intermediul unui panou solar de 9V, 3.5w – 3.7w. Astfel, nu ai nevoie de o sursă constantă de curent. Cele 3 becuri se alimentează direct din sistemul GD-8017 și luminează pe o perioadă îndelungată de timp.
  • Kit-ul este dotat cu 3 ieșiri USB pentru încărcarea telefoanelor mobile sau a dispozitivelor electronice. Acumulatorul inclus în sistem este fabricat din plumb acid sigilat cu o putere de 6V și 4 mAh. Așadar, vei rămâne conectat/ă la tot ce se întâmplă în exterior.
  • Poate fi utilizat în numeroase situații, nu doar în aer liber. Kit-ul include 3 becuri și încă 3 surse de iluminat prezente pe corpul aparatului. Gradul de iluminare oferit este ridicat, ceea ce îl face ideal de folosit și în timpul unei pene de curent. Indiferent de situația în care îl utilizezi, vei avea parte de o rezultate impresionante.

Sursele portabile de iluminat sunt ideale pentru a-ți ușura activitățile realizate în aer liber, fie că este vorba de pescuit, camping sau vânătoare. Dispun de funcții moderne care asigură un spectru vizual complet luminat. Integrează, de asemenea, elemente care îmbină armonios esteticul și funcționalul. Sunt ușor de folosit și transportat.

Indiferent de situația în care vei fi nevoit/ă să le folosești, surse iluminat portabile sunt variante indispensabile.

Apelează întotdeauna la accesorii calitative și bucură-te de experiențe premium în natură!

Mai multe articole asemănătoare vei găsi aici.