seturi auto holograme

Seturi auto holograme – Ideale pentru personalizarea mașinii

Blog

Cauți de mult timp seturi auto holograme inedite, care să ofere un plus de personalizare mașinii tale? Ei bine, pe piață există numeroase alternative, însă nu toate îți oferă garanția calității. Autoturismul personal ar trebui să te reprezinte și să îți ofere standarde înalte de confort și funcționalitate. Elementele estetice sunt la fel de importante. Tocmai de aceea, ar trebui să te orientezi către opțiuni ingenioase. Set 2x holograme led cu logo Volskwagen pentru portiere va crea efecte vizuale impresionante. Hologramele inovative sunt afișate în momentul în care sunt deschise portierele. Însă, avantajele pe care le oferă un asemenea produs nu se opresc aici. Printre ele se numără și:

  • Sistemul de montare nu integrează etape sau detalii greu de gestionat. Îl poți instala cu ușurință, fără a fi nevoie de instrumente adiționale sau tehnici speciale. Pe partea inferioară a portierei există un bec halogen care poate fi înlocuit rapid cu cel din setul achiziționat. Totuși, în cazul în care întâmpini probleme, este recomandat să apelezi la personal specializat.
  • Design-ul va atrage cu siguranță toate privirile. Hologramele cu logo-ul brandului sunt realizate cu profesionalism și atenție la detalii. De asemenea, le poți monta oriunde îți dorești, fie că este vorba de portierele din față sau cele din spate.
  • Cele două proiectoarele led cu holograme au un voltaj de 12V. De asemenea, puterea lor este de 5W iar temperatura de funcționare este cuprinsă între -40 – 65 de grade Celsius. Tocmai de aceea, vor rezista cu succes în fața condițiilor meteorologice extreme.

Cu ce alte seturi auto holograme îți poți personaliza inedit mașina?

Hologramele cu logo-uri au devenit alternative din ce în ce mai populare în rândul șoferilor. În funcție de brandul de mașină pe care îl deții, poți alege proiectoarele potrivite. Pentru posesorii de mașini marca Audi un set 2x holograme led cu logo Audi  este varianta indicată. Printre specificațiile pe care le prezintă se numără:

  • Setul de holograme este compatibil cu majoritatea modelelor de Audi. Pot fi adăugate cu ușurință pe orice autovehicul produs în perioada 2003-2016.
  • Este o idee ingenioasă de cadou cu care nu vei da greș, indiferent de situație. Cui nu i-ar plăcea să primească un accesoriu auto personalizat?
  • Reprezintă o investiție de lungă durată, tocmai datorită standardelor înalte de calitate pe care le oferă.
  • În set sunt prezente 2 holograme care pot fi adăugate pe portiere la alegerea posesorului. De asemenea, montarea se face într-un timp relativ scurt, fără a deteriora în vreun fel starea estetică a mașinii. Cele două holograme led vor fi poziționate în locul halogenilor de pe partea de jos a portierei. Simplu și eficient!

Estetica generală mașinii personale va căpăta o strălucire aparte cu ajutorul unor seturi auto holograme. În ceea ce privește detaliile tehnice, avantajele sunt multiple. Pot fi integrate rapid în portierele mașinii, fără a fi nevoie de ajutor specializat. De asemenea, sunt realizate din materiale premium, care asigură o utilizare îndelungată și o rezistență excelentă în fața șocurilor diverse.

Adaugă eleganță mașinii tale cu ajutorul seturilor personalizate!

Intră aici și citește alte articole interesante din domeniul auto.