proiector lumini

Proiector lumini – Câteva idei pentru amenajarea exterioară

Blog

Un proiector lumini este alternativa ideală pentru a definitiva spații exterioare unice. Lumina potrivită este cea care dă tonul momentelor relaxante, indiferent de situație. Tocmai de aceea, ar trebui să te orientezi către variantele care oferă un aer special locuinței tale. Activitățile în aer liber petrecute cu cei dragi vor arăta altfel cu ajutorul unui proiector solar 120 led cu senzor și telecomandă. Funcțiile moderne pe care le integrează asigură o iluminare adecvată, indiferent de locul în care este amplasat. Însă, avantajele pe care le oferă nu se opresc aici. Printre ele se numără și:

 • Integrează un panou care se încarcă rapid cu energie solară. Tocmai de aceea, poate fi utilizat și în locurile neiluminate precum cabane, camping sau zone de munte.
 • După o încărcare totală poate funcționa între 12-24 de ore. De asemenea, led-urile au o durată de viață de până la 50.000 de ore, ceea ce reprezintă un plus confort și funcționalitate.
 • Rezistă cu succes în fața condițiilor meteorologice extreme datorită gradului de protecție IP67 pe care îl integrează. Tocmai de aceea, starea proiectorului va rămâne intactă, chiar și după o perioadă lungă de timp.
 • Telecomanda cu 8 butoane integrează funcții inteligente. Cu ajutorul său, poți regla rapid intensitatea luminii și poți seta timpul de funcționare.
 • Procesul de instalare nu presupune activități sau etape complexe. Proiectorul poate fi manevrat cu ușurință și integrat fără probleme în zona dorită. De asemenea, nu vei întâmpina probleme în ceea ce privește depozitarea sau transportul.
 • Este o investiție de lungă durată și o modalitate eficientă de a economisi energie.

Ce fel de proiector lumini ar trebui să alegi pentru o amenajare inedită?

Una dintre cele mai mari provocări când vine vorba de amenajarea exterioară este alegerea variantelor potrivite de Crăciun. Pe piață există o gamă diversificată de opțiuni, însă nimic nu se compară cu efectele vizuale create de un laser LED verde 303 puternic. Poate crea cu ușurință jocuri de lumini spectaculoase. Însă, se remarcă și prin alte caracteristici tehnice inedite precum:

 • Rezistență – Laserul prezintă o structură solidă, realizată atent din Duraluminiu, un material recunoscut pentru proprietățile excelente. Exteriorul și interiorul vor rezista cu succes în fața coroziunii sau șocurilor diverse.
 • Durabilitate – Integrează un acumulator foarte puternic de tip 18650, care asigură o utilizare îndelungată. Pachetul este livrat alături de încărcător, pentru un plus de confort și funcționalitate.
 • Design compact – Laserul prezintă un design ergonomic, cu dimensiuni de 160×22 mm. Astfel, poate fi manevrat cu ușurință.
 • Efecte 3d – Capătul caleidoscopic este responsabil pentru crearea unor jocuri de lumini 3d, ceea ce va conferi spațiilor exterioare un aer personalizat.
 • Intensitatea luminii – Are o lungime undă de 532 nm și prezintă două capete care reglează eficient fasciculele luminoase.

Un proiector lumini este un accesoriu care nu poate lipsi din spațiile exterioare. Funcțiile pe care le prezintă oferă grade înalte de adaptabilitate, siguranță și calitate. Combinația armonioasă de lumini va atrage cu siguranță toate privirile.

Mizează pe calitate și alege întotdeauna opțiunile ingenioase!

Mai multe articole interesante și sfaturi despre amenajarea exterioară găsești aici.