prelata auto

Prelata auto – Cum să-ți protejezi mașina de condițiile meteo neprielnice?

Blog

Ești conducător auto, iar fiecare iarnă îți cauzează mereu probleme în ceea ce privește întreținerea mașinii personale? Ei bine, o prelata auto îți poate fi un partener de încredere! Accesoriul este menit să-ți protejeze parbrizul de îngheț și zăpadă. Așadar, poți să-ți iei adio de la statul în frig ca să-ți dezgheți mașina! Una dintre variantele inovative este prelata pentru parbriz 2 anotimpuri care prezintă o serie numeroasă de avantaje:

  • Pe timpul verii, în interiorul mașinii se pot resimți temperaturi de până la 40 de grade Celsius. Din punct de vedere estetic, soarele îți deteriorează bordul și volanul, iar tapițeria se va decolora imediat. Însă, daunele produse de razele soarelui nu se opresc aici: airbag-urile tale pot avea de suferit, de asemenea. Cu ajutoul prelatei în autovehicul se va păstra o temperatură suportabilă, iar caracteristicile tehnice ale mașinii vor fi protejate cu succes.
  • Mai mult decât atât, produsul este ideal atunci când ești pe grabă. Nu va mai trebui să pierzi timp prețios pentru a curăța parbrizul. Vara, de asemenea,  nu vei mai fi nevoit/ă să aștepți minute în șir cu aerul condiționat pornit pentru a ajunge la o temperatură optimă.
  • Este ușor de montat și garantează o protecție sporită pentru autoturismul tău. Este prevăzută cu două curele elastice care se prind în interior atunci când închizi mașina. Nu numai că prelata este fixată să rămână pe geam, dar prezintă și protecție contra furtului. Pentru un plus de siguranță poți pune și ștergătoarele peste ea.
  • Pachetul conține 2 prelate cu următoarele dimensiuni: 145 cm lungime, 70 cm lățime. Așadar, produsul este potrivit pentru orice tip de automobil.

Ce alte modele de prelata auto sunt indicate?

Prelata 5×6 m dublă cauciucată impermeabilă va oferi un plus de protecție față de prelata pentru parbriz 2 anotimpuri.. Dimensiunile produsului îți permit să acoperi cu succes întreaga mașină pentru a evita pagubele generate de condițiile meteo nefavorabile.

Materialul este polipropilenă, cu tratament UV, dublu înveliș de nylon și capsule inoxidabile. Este rezistentă la factori termici, pentru un plus de funcționalitate și siguranță. Dimensiunile prelatei variază, așadar ai o gamă largă din care să alegi, în funcție de nevoile tale.

Produsul poate fi utilizat și în interiorul autovehiculului pentru protecția portbagajului. Materialul rezistent la apă este ideal pentru a te feri de posibile accidente sau situații neplăcute precum vărsarea diverselor lichide.

Pe lângă beneficiile menționate, pretala 5×6 m dublă cauciucată impermeabilă are prezintă o serie de caracteristici tehnice atente la detalii:

  • greutatea de 120 gr/mp îți va permite să depozitezi și să transporți cu ușurință accesoriul.
  • rezistență sporită la UV
  • rezistență la umezeală și mucegai
  • dotată cu ochiuri din aluminiu de înaltă calitate, ceea ce va reduce semnificativ riscul apariției coroziunii sau deteriorării.
  • marginile extra-armate

Utilizările produsului pot fi multiple. Câteva dintre ele sunt: este ideală atât în interior, cât și exterior, poate adăposti animale și poate fi folosit drept covor de grădină.

Spre deosebire de prelata pentru parbriz 2 anotimpuri, prelata 5×6 dublă cauciucată impermeabilă îți protejează întreaga mașină.

Prioritatea ta în calitate de conducător auto ar trebui să fie păstrarea mașinii într-o condiție excelentă.

Alege o prelata auto care-ți satisface nevoile și-ți protejează autovehiculul!

Explorează mai multe articole interesante și ustensile ingenioase aici!