Tenul este cartea noastra de vizita

Blog

Ingrijirea tenului reprezinta un aspect foarte important atat pentru barbati cat si pentru femei. Un ten ingrijit corespunzator isi va pastra sanatatea si aspectul ferm, radiant si luminos. Indiferent de tipul tenului, trebuie sa te asiguri mereu ca ii oferi o rutina adecvata de intretinere.

Ingrijirea tenului implica anumite obiceiuri esentiale pentru a obtine un aspect sanatos.

Consideram ca ingrijirea tenului este cel mai important pas pentru mentinerea frumusetii si a sanatatii sale.

Suntem constienti ca pielea trebuie privita ca pe o carte de vizita, deoarece ea ofera informatii despre noi, despre stilul nostru de viata dar si despre atentia pe care i-o acordam.

Un aspect foarte important de retinut este ca pielea fetei este mult mai sensibila decat pielea de pe restul corpului. Trebuie sa acordam o atentie deosebita in a alege rutina ideala pentru tenul nostru.

Ingrijirea tenului implica anumite obiceiuri esentiale pentru a obtine un aspect sanatos.  Noi, la GAVE punem un mare accent pe demachiere deoarece stim ca pielea necuratata nu respira asa cum trebuie, iar acest lucru va scadea puterea de regenerare a tenului. Va punem la dispozitie numeroase dispozitive care va vor ajuta sa va demachiati tenul cat mai eficient.

Stim ca demachierea este un ritual important pentru o piele sanatoasa. Astfel, demachierea este recomandata a fi facuta atat dimineata cat si seara, pentru a indeparta excesul de sebum si impuritatile.

Chiar daca pe timpul noptii tenul nostru nu este expus unui mediu poluant, acesta tot acumuleaza reziduuri. Daca nu se indeparteaza acest strat ni se pot bloca porii iar in timp, vitalitatea si stralucirea tenului se vor pierde.

Nu uitati ca pielea reprezinta o “carte de vizita” deoarece aceasta ofera informatii despre noi, despre stilul nostru de viata dar si despre atentia pe care noi i-o acordam.