becuri LED auto

Lumini bune – călătorii sigure și plăcute!

Blog

Drumețiile nocturne sunt obositoare și pot deveni dificile din cauza lipsei de lumină. Sursele luminoase sunt importante pentru siguranța ta, în calitate de șofer, dar și pentru siguranța pasagerilor. Poate ți-a fost greu să rămâi treaz o noapte întreagă la volan și simțeai că somnul începe să pună stăpânire pe tine. Reflexele își pierd din acuratețe când începi să te simți obosit sau extenuat de drumurile lungi, prea puțin luminate de stâlpii de pe șosele. Cu becurile potrivite, farurile pot acoperi zone importante și poți vedea clar carosabilul pe care te afli. Pentru o funcționalitate optimă și siguranță maximă, poți atașa mașinii tale un set de 2 becuri LED auto. Descoperă câteva motive pentru care nu trebuie să amâni achiziția unui astfel de set.

De ce ar trebui să alegi un set 2 becuri LED auto?

  • Siguranță, înainte de toate – Lumina puternică emanată de becurile LED va asigura un drum plăcut și liniștitor cu mașina personală. Becurile luminează atât partea de interior, cât și partea de exterior, pentru ca tu să rămâi concentrat la drum. În plus, vei avea o perspectivă mult mai amplă asupra șoselelor pe timp de noapte, dar și pe timp de zi.
  • Consum mic de energie – Cu o tehnologie nouă, becurile LED valorizează mediul înconjurător. Energia electrică de care au nevoie este minimă, pentru că becurile sunt conectate la bateria mașinii. Nu provoacă fluctuații de tensiune și nu afectează sistemul electric al mașinii. Te ajută să faci economie și să te bucuri de ele mult timp de la achiziționare.
  • Durabilitate – Setul de becuri este prevăzut să reziste șocurilor, temperaturilor ridicate, cât și altor factori externi distructivi. Becurile sunt fabricate din materiale potrivite, mai exact din aluminiu de calitate superioară. În plus, becurile au o capacitate mai mare împotriva arderii, ceea ce le face funcționale până la 100.000 de ore. Setul de becuri este, de asemenea, impermeabil.
  • Lumină puternică – Chiar dacă au un consum redus de energie, corpurile luminoase funcționează eficient. Lumina albă are o putere de răspândire de 3000 de lumeni pentru fiecare bec. Lumina nu este deranjantă pentru participanții la trafic și asigură siguranță pentru călătoriile pe timp de seară.

Ce ar trebui să mai știi?

Lumina este un atuu important pe care îl deții în trafic și poate fi îmbunătățit oricând. În plus, un drum sigur este și unul ce conferă o experiență plăcută, iar tu vei manevra mașina cu grijă și atenție. Cu ajutorul corpurilor luminoase poți dezvolta un design unic pentru mașina ta. Un set de 2 benzi Matrix poate fi soluția pentru înfrumusețarea modului în care mașina ta este decorată. Flexibile și ușor de montat, benzile luminoase se pot atașa farurilor tale după bunul plac. Cu o lungime de 30 de cm, benzile se adaptează ușor formei farurilor tale. Se adaptează nevoilor fiecărui proprietar în parte și funcționează atât ca faruri luminoase, cât și ca semnalizări. Culorile ledurilor sunt alb și galben. Mai mult decât atât, banda luminoasă este fabricată din materiale calitative, rezistente la apă, praf și șocuri. Consumul de energie este redus și nu afectează sistemul electric al autovehiculului. Acum poți avea un sistem de iluminat sigur pentru tine și pasagerii tăi, cât și o mașină aspectuoasă, gata pentru drumurile nocturne pe distanțe lungi!