lampa solara cu senzor de miscare

Lampa solara cu senzor – De ce să o achiziționezi?

Blog

Lampa solara cu senzor este o alternativă ingenioasă care va reprezenta un adevărat ajutor pentru tine. Încălzirea globală este o problemă prezentă de mulți ani și care pare doar să se înrăutățească. Tocmai de aceea, utilizarea obiectelor de iluminat care funcționează pe baza energiei solare a devenit o alternativă indicată. Set 5 lămpi BRIGHT 30 led solare cu senzor de mișcarete va ajuta, așadar, să reduci sumele investite pentru plata facturilor. Fiecare lampă este prevăzută cu un mini-panou prin intermediul căruia se va încărca eficient. De asemenea, caracteristicile tehnice pe care le prezintă dau dovadă de standarde înalte de funcționalitate și siguranță. Tocmai de aceea, te vei bucura de numeroase avantaje precum:

 • Setul este o investiție avantajoasă, care-ți va aduce beneficii numeroase pe viitor. Raportul calitate-preț este excelent. 
 • Poate contribui la siguranța și confortul tău. Lămpile se aprind atunci când detectează mișcare, așadar poți observa imediat dacă cineva încearcă să-ți pătrundă în casă.
 • Lămpile sunt realizate din materiale durabile, ceea ce va conferi o rezistență excelentă în fața condițiilor meteorologice extreme. De asemenea, LED-urile au o durată de viață de 50.000 de ore, pentru un plus de funcționalitate. 
 • Este ușor de utilizat. Se lasă 4 ore la încărcat, apoi se testează prin acoperirea panoului solar cu mâna. Dacă nu se aprinde, se apasă butonul negru din cauciuc de 2-3 ori.

Pe lângă iluminarea terasei, setul poate fi integrat în grădini, scări și holuri. 

Ce alte utilizări poate avea o lampa solara senzor?  

O lampa solara cu senzor nu poate lipsi din curtea personală, tocmai datorită funcțiilor multiple pe care le prezintă. Lampă stradală 400W 936 Led SMD cu senzor de lumină se numără printre variantele ideale pentru iluminarea eficientă a străzii sau grădinii. Ceea ce o diferențiază de celelalte alternative de pe piață este atenția la detalii: 

 • Prezintă un mini-panou ușor de manevrat și care asigură o încărcare rapidă. 
 • Este special concepută pentru utilizare în spații exterioare.
 • Poate funcționa până la 30.000 de ore, iar unghiul luminat este de 180 de grade. 
 • Intensitatea luminii poate fi reglată cu ușurință. 
 • Este ușor de transportat. Are o greutate de 2,1 kg și dimensiuni de 580x220x100 mm. Este ideală dacă dorești să petreci un weekend în natură cu familia, unde nu există surse de energie electrică. 
 • Design-ul lămpii este unul compact care îmbină armonios elemente estetice plăcute. Tocmai de aceea, vei definitiva cu succes efecte vizuale inedite. Exteriorul locuinței tale va atrage cu siguranță toate privirile. 
 • Raza de acțiune este mare, ceea ce te va ajuta să iluminezi fără probleme zone întunecate. 
 • Este o investiție calitativă, de care te vei bucura o perioadă lungă de timp. 

Lampa solara senzor îți va oferi standarde înalte de calitate, confort și siguranță. Este dimensionată eficient, ceea ce te va ajuta să o integrezi cu ușurință oriunde. De asemenea, este realizată din materiale premium și prezintă un design ergonomic. Nu vei întâmpina probleme, așadar, în cee ace privește depozitarea și transportul. 

Bucură-te de beneficiile multiple pe care le oferă produsele care funcționează pe bază de energie solară!

Explorează mai multe articole interesante și ustensile ingenioase aici!