kit solar

Kit solar – Variante pe care merită să le alegi

Blog

Kit solar este alternativa ideală pentru iluminarea eficientă a locuinței personale. Cu ajutorul său, te vei putea bucura de un ambient plăcut, atât în interior, cât și în exterior. Totuși, ar trebui să te orientezi către variantele de ultimă generație pentru a te asigură că rezultatele sunt pe măsura așteptărilor. Una dintre opțiunile pe care merită să le iei în calcul este kit solar GD-1000A fotovoltaic 4 becuri Bluetooth. Caracteristicile tehnice impresionează prin profesionalism și atenție la detalii. Tocmai de aceea, dispozitivul prezintă o serie numeroasă de avantaje. Câteva dintre ele sunt:

 • Prezintă 4 becuri cu LED-uri SMD, ceea ce va asigura standarde înalte de vizibilitate. Becurile pot fi alimentate cu ușurință la acumulatorul sistemului și pot fi utilizate pe post de lămpi de veghe.
 • Acumulatorul se încarcă atât prin intermediul unui panou solar, cât și la o priză 220V. Încărcarea șa priză se realizează în aproximativ 13-15 ore.
 • Prezintă un mâner de transport cu ajutorul căruia poți manevra cu ușurință becurile kit-ului. De asemenea, le poți agăța oriunde.
 • Permite încărcarea eficientă a telefoanelor mobile prin intermediul unui port USB.
 • Este o alternativă multifuncțională. Setul conține atât lanternă LED și panou solar, cât și radio FM și mp3 player, pentru un plus de confort și voie bună.
 • Poate fi utilizat cu succes în timpul unei pene de curent sau în zonele lipsite de electricitate. De asemenea, este varianta ideală pentru a-ți ilumina curtea sau grădina.

 Ce model de kit solar poți alege pentru iluminarea adecvată a spațiilor exterioare?

Iluminarea optimă a spațiilor exterioare poate fi realizată numai prin intermediul dispozitivelor de ultimă generație. Kit cu panou solar EP 391 multifuncțional este o opțiune inovativă, tocmai datorită funcțiilor pe care le integrează. În plus, avantajele pe care le prezintă sunt numeroase:

 • Materialele din care este realizat dau dovadă de rezistență și durabilitate. Kit-ul poate fi utilizat fără probleme o perioadă lungă de timp. Totuși, nu este recomandată instalarea kit-ului în apă sau sub un copac.
 • Prezintă un design ergonomic, tocmai de aceea nu vei întâmpina probleme în ceea ce privește depozitarea și transportul. De asemenea, poate fi poziționat cu ușurință oriunde, fie că este vorba de curte, grădină, camping sau casă de vacanță.
 • Funcționează la capacitate maximă dacă este amplasat într-un loc în care ajung imediat razele soarelui.
 • Are încorporată o baterie cu plumb acid de 4000 mAH, ceea ce va asigura o încărcare rapidă.
 • Prezintă un cablu de încărcare 4 în 1, pentru un plus de siguranță și funcționalitate.
 • Este o variantă care te poate ajuta să reduci consumul de energie electrică.
 • Becurile LED vor asigura un spectru vizual clar.

Kit solar este o variantă pe care merită să o alegi, indiferent de situație. Spațiile exterioare vor fi iluminate cu succes, iar tu te vei putea bucura de activități dinamice în aer liber. De asemenea, prezintă funcții moderne, sunt ușor de manevrat și asigură o iluminare adecvată.

Alege cu încredere kit solar și bucură-te de avantajele pe care le prezintă!

Explorează mai multe articole interesante și ustensile ingenioase aici!