instrumente auto

Instrumente auto – Produse necesare într-un atelier auto

Blog

Un service auto ar trebui să fie dotat eficient pentru orice problemă întâmpinată de către clienți. Utilizarea produselor de înaltă calitate este esențială pentru creșterea reputației în domeniul de activitate. Profesionalismul, piesele rezistente utilizate cât și instrumentele auto folosite vor transforma service-ul tău în alternativa potrivită pentru un număr impresionant de clienți. Dacă alegi să folosești o cutie 419 piese O-RING garnituri hidraulice asiguri longevitatea și calitatea lucrărilor realizate. Avantajele garniturilor sunt considerabile, iar printre ele se numără:

  • Conține 34 de dimensiuni pe care le poți folosi în funcție de necesitatea lucrării, ceea ce îi conferă grade înalte de adaptabilitate. În cutie sunt disponibile 419 garnituri hidraulice care vor rezista o perioadă îndelungată de timp.
  • Garniturile Hidraulice O-RING sunt realizate dintr-un cauciuc acrilonitril – butadienic de calitate superioară care le asigură rezistența cu trecerea anilor. Astfel, rezultatele activităților tale vor viza cu succes cerințele clienților.
  • Setul O-RING este rezistent la acid, benzină, temperaturi ridicate și ulei ceea ce îl face ideal pentru lucrările complexe din sfera auto.
  • Sunt transportate într-o cutie din plastic rezistent care asigură starea intactă pe tot parcursul utilizării. În plus, organizarea fiecărei piese nu va mai reprezenta o problemă.
  • Sunt ideale pentru etanșările statice auto datorită fiabilității formei inelului. Au un design ergonomic care le face în același timp și foarte ușor de montat.

Ce alte instrumente auto te pot ajuta în rezolvarea problemelor clienților?

Anticiparea evenimentelor neplăcute este absolut obligatorie pentru un atelier profesional. Pentru oferirea unor servicii calitative și de succes este recomandată o gamă diversificată de aparaturi utilizate. Unul dintre lucrurile care te vor ajuta să ieși în evidență indiferent de situație este folosirea unor echipamente moderne. Spre exemplu, pentru ridicarea componentelor mașinii este ideală o macara troliu manual cu șufă. Este un instrument necesar pentru orice service auto respectabil. Avantajele sunt multiple, iar printre ele se numără:

  • Are posibilitatea de a ridica până la 4 tone, ceea ce îl face o unealtă potrivită pentru manevrarea diverselor obiecte. Modul de utilizare al troliului este universal, ales în funcție de nevoile serviciului auto.
  • Macaraua troliu este realizată dintr-un material rezistent și durabil ce asigură eficiența utilizării. Accesoriul este realizat în întregime din oțel de înaltă calitate, cu cablu din oțel galvanizat și cârlige cu sistem de securitate.
  • Este o unealtă multifuncțională ideală, care vine prevăzută cu un cablu de 2 metri lungime și 6 mm diametru. Astfel, are posibilitatea de a deplasa încărcătura pe o distanță considerabilă pentru productivitate și scurtare a timpului de lucru.

Eficiența și profesionalismul sunt principiile care ar trebui să definească o afacere auto de succes. Instrumentele auto moderne reprezintă cele mai importante elemente din trusa unui mecanic. Alege alternativele optime pentru afacerea ta, pentru a mulțumi așteptările clienților, indiferent de complexitatea lucrării! Macaraua troliu cât și garniturile hidraulice sunt universale și pot fi folosite pentru a rezolva nenumărate probleme auto.

Alege calitatea și profesionalismul pentru un atelier auto cu o reputație excelentă!

Mai multe detalii despre instrumentele auto poți să găsești aici.