lampă stradală cu panou solar

Iluminatul curții cu un consum minim de energie electrică

Blog

Îți dorești o curte frumoasă și luminoasă chiar și pe timp de noapte? Ai o casă de vacanță sau un loc în care te refugiezi? Vrei să luminezi drumul din fața casei fără să ai un consum ridicat de electricitate? Chiar și locurile în care curentul electric lipsește pot fi destinații plăcute și relaxante pentru tine și familia ta. Nu trebuie să eziți să le vizitezi, pentru că poți avea lumina necesară prin folosirea energiei solare. Metoda valorificării energiei soarelui este o variantă economică, prin care salvezi rezerve ale veniturilor tale, dar și mediul înconjurător. O lampă stradală cu panou solar poate fi de mare ajutor în astfel de situații. Iată câteva motive pentru care trebuie să-ți luminezi casa sau aleile cu un astfel de dispozitiv:

Care sunt avantajele pentru o lampă cu panou solar?

  • Produs eco-friendly – Energia electrică este prioritară unei clădiri de care te folosești mai mult sau mai puțin. Datorită panoului solar atașat acestui corp de iluminat, lipsa electricității nu mai este o problemă. Salvezi mediul prin economisirea resurselor de curent electric, dar și a banilor tăi. Cu un acumulator Li-Ion 8Ah, 3.7V, încorporat în carcasa produsului, panoul solar transformă energia solară în lumină. Așezarea lui direct în razele soarelui va ajuta dispozitivul să funcționeze la capacitate maximă.
  • Durabilitate și longevitate – Lampa stradală este prevăzută să reziste condițiilor meteo nefavorabile. Ploaia și praful nu pătrund în carcasa produsului, ceea ce oferă o perioadă lungă de funcționare adecvată. În plus, corpul de iluminat rezistă la temperaturile caniculare ale verii: până la 50° Celsius. Durata de viață a LED-urilor este de 50.000 de ore, iar lampa poate continua funcționarea impecabilă până la 5 ani de la amplasare.
  • Lumină puternică – Cu o putere de 60W, Led-urile luminează o arie extinsă pentru ca tu să vezi clar împrejurimile casei sau drumul pe care te afli. Lampa are un flux luminos de 1200 de lumeni. Tipul de LED-uri folosite pentru performanță maximă sunt SMD, iar lumina emanată este alb-rece. Are o autonomie de cel puțin 8 ore.
  • Dispozitiv inteligent – Pe lângă amplasarea panoului solar în cadrul obiectului, corpul de iluminat stradal dispune și de un senzor PIR. Senzorul comută lumina de veghe, iar aceasta funcționează la capacitate maximă, de 100%.
  • Ușor de montat – Dimensiunile lămpii stradale sunt potrivite pentru amplasarea ușoară în locul dorit. Reține, totuși, că este o lampă prevăzută pentru mediul exterior, așa că ai o gamă largă de arii în care o poți folosi. Cu o greutate de 1,3 kg, lampa va fi facil de montat la o distanță ideală de 4-4,5 metri înălțime.

Ce ar trebui să mai știi?

Este important să păstrezi aria în care te deplasezi sigură și să o luminezi. Datorită panourilor solare amplasate pe dispozitivele de iluminat, vei salva sume importante pe care le puteai pierde de-a lungul vremii. O altă opțiune pe care o poți lua în calcul este lampa stradală cu panou solar ZD . La fel de prietenoasă cu mediul, lampa dispune de autonomie de până la 8 ore. Folosirea curentului electric nu este necesară și poate fi amplasată cu ușurință în locurile dorite. În plus, poate lumina un unghi de 100 de grade, pentru ca tu să ai totul clar în aria ta vizuală.  Protejează viitorul mediului înconjurător prin folosirea produselor prietenoase cu mediul care constituie o investiție pe termen lung.