Fitness – stare de bine

Blog

Fitnessul este definit ca fiind o stare de bine creata de conexiunea dintre conditia fizica cu un psihic puternic. Deoarece psihicul si motivatia vine de la voi, de la noi poate veni doar aparatura fitness, care va poate completa psihicul.

Fitnessul reprezinta un stil de viata activ, pe fondul unei stari de sanatate foarte bune.

Obiectivul fitnessului este de a crea o mai buna conditie fizica, a unei stari de bine pentru organismul uman.

Aceasta stare de bine poate fi determinata de mai multi factori, cum ar fi:

  • starea de sanatate
  • conditia fizica
  • gradul de adaptare atat la mediul fizic cat si la mediul social 
  • calitatea vietii

Fitnessul va invata ca a manca sanatos nu este deloc mai scump decat a manca mancare de tip fast-food, mai ales daca veti lua in considerare problemele de sanatate in care va trebui sa investiti bani si timp pe parcursul vietii.

Fitnessul este necesar pentru starea noastra de bine. Fitnessul are o legatura direct proportionala cu sanatatea dumneavoastra. Cu totii stim ca daca nu ai grija de corpul tau, te imbolnavesti.

Efortul fizic necesita o cantitate mare de energie, iar in cazul in care nu ne hranim corespunzator, riscam sa nu ne putem antrena.

Hidratarea, este de asemenea, la fel de importanta precum alimentatia. Aceasta are o importanta primordiala in realizarea oricarui antrenament de tip fitness. Un corp care nu este alimentat sau hidratat sufficient, se antreneaza in van, neobtinand rezultatele asteptate.

Echipa GAVE va pune la dispozitie numeroase produse la preturi accesibile oricarui buzunar care va vor ajuta sa va creati mediul optim pentru fitness chiar la dumneavoastra acasa.

Background photo created by drobotdean – www.freepik.com