dispozitive handsfree

Dispozitive Handsfree – o necesitate pentru fiecare mașină

Blog

Dispozitive Handsfree – o necesitate pentru fiecare mașină

 

Cine spune că timpul petrecut în trafic nu poate fi un prilej de relaxare? Agitația și aglomerația din orașe pot fi temperate mai ușor decât credeai. Cum anume? Dispozitive handsfree au fost special concepute pentru asemenea situații. Funcționalități și opțiunile moderne pe care le prezintă le transformă în alegeri potrivite pentru toată lumea. Smartphone-ul se poate asocia imediat unui modulator mp3 cască handsfree. Poți purta conversații cu cei apropiați sau să asculți melodiile preferate fără să fi expus/ă unui accident. Sonorizarea îndeplinește standarde înalte de calitate și precizie pentru a-ți conferi confortul de care ai nevoie. De asemenea, poate fi incorporat cu ușurință în interiorul mașinii, fără a dezechilibra estetica generală. Poate transmite inclusiv informații cu ajutorul undelor FM. În ceea ce privește specificațiile tehnice te poți bucura de:

 • Alimentarea se realizează la 12V.
 • Îți poți încărca rapid telefonul mobil sau orice alt dispozitiv cu ajutorul USB-ului de 5V/2.1A.
 • Distanța maximă pe care o prezintă este de 5 m.
 • Prezintă 2 dispozitive USB. Unul este destinat încărcării, iar unul pentru mp3. Nu trebuie să îți mai faci griji că vei avea parte de probleme în timpul șofatului. Poți rezolva numaidecât orice fel de urgență, tocmai datorită eficienței modulatorului. În plus, vei experimenta momente liniștite indiferent de situație datorită muzicii.
 • Cască bluetooth inclusă în kitul livrat alături de modulator de tip handsfree.

Ce poți instala alături de modulatorul mp3?

Este mai mult decât evident că evoluția tehnologică a făcut loc unor invenții creative. În domeniul auto au apărut o sumedenie de alternative interesante care îți pot influența pozitiv orele petrecute la volan. Modulator mp3 este unul dintre gama de dispozitive handsfree care îți oferă un plus de confort. O priză auto cu 5 intrări nu poate lipsi din mașina ta, mai ales dacă ești nevoit/ă să parcurgi constant drumuri lungi și obositoare. Printre avantajele pe care le prezintă un asemenea dispozitiv se numără:

 • O putere de încărcare ridicată de până la 120W. Se pliază imediat pe specificațiile unei game largi de aparate sau dispozitive.
 • Asigură un grad înalt de siguranță în timpul încărcării. Fără scurtcircuite sau alte defecțiuni tehnice grave.
 • Pot fi încărcate mai multe dispozitive simultan datorită celor 5 intrări pe care le prezintă.
 • Cablul are o lungime de 70 cm ceea ce îți va permite să îl manevrezi cu ușurință și să îl instalezi oriunde îți dorești.
 • Prezintă un led indicator de culoare albastră, ceea ce va conferi mașinii tale un aspect aparte.
 • În ceea ce privește materialul, utilizează ABS+plastic care este definit de rezistență și maleabilitate în fața șocurilor de diverse tipuri.

Echipamentele electronice auto-moto sunt cele care îți vor ușura fiecare activitate indiferent de situație. Tehnologia handsfree te va ajuta să combini cu succes utilul cu plăcutul în timpul condusului. Nici prizele auto cu 5 încărcări nu ar trebui să lipsească din mașina personală, tocmai datorită avantajelor pe care le prezintă.

Alege întotdeauna alternativele de ultimă generație pentru a transforma timpul petrecut în mașină într-o bucurie constantă!

Descoperă mai multe articole interesante din gama auto-moto aici.