panouri solare

De ce kitul proiector nu poate lipsi din gospodăria ta?

Blog

Ai plecat vreodată într-o călătorie spontană în natură, dar nu aveai nicio sursă de lumină? Drumețiile, plecările neprevăzute de tip camping sau chiar o pană de curent din timpul nopții pot fi situații care te pun în dificultate. Întunericul creează o senzație de nesiguranță pentru că nu poți vizualiza ce se întâmplă în jurul tău. Este important să dispui de curent electric în permanență, dar nu este posibil întotdeauna. Soluția ta poate fi achiziționare unui kit proiector cu panou solar și telecomandă. Economic și ușor de transportat, kitul are numeroase beneficii de care te poți bucura chiar și în cele mai surprinzătoare circumstanțe. Iată câteva motive pentru care merită să ai un astfel de dispozitiv.

Cum te poate ajuta un kit proiector cu panou solar și telecomandă?

  • Economie și costuri minime – Kitul funcționează cu ajutorul panoului solar care se încarcă în timpul zilei pentru ca nopțile tale să fie luminate. Nu se folosește de curentul electric, ceea ce va facilita folosirea lui în medii care nu dispun de electricitate. Este un produs potrivit pentru drumeții, rulote, case de vacanță din mijlocul naturii sau chiar pentru curte și grădină.
  • Lumina emanată mult timp – Cu un timp de funcționare impresionant, kitul poate lumina până la 12 ore. Panoul solar de 10W și becurile LED SMD, care au o putere de 100W, fac o echipă fantastică. Corpul de iluminat are o rază impresionantă în care activează: 120°, pentru ca împrejurimile să nu fie întunecate.
  • Activare ușoară cu ajutorul telecomenzii – Kitul proiector dispune de o telecomandă care poate porni dispozitivul de la o distanță de 15 metri. În plus, telecomanda are multiple funcții. Poți seta perioada de funcționare a produsului și poți alege intensitatea luminii pe care o preferi. Lumina albă-rece a LED-urilor nu este deranjantă pentru ochi și oferă acuratețe pentru vizualizarea ariei înconjurătoare.
  • Rezistent condițiilor nefavorabile – Carcasa neagră este prevăzută pentru condiții meteorologice drastice precum ploile torențiale și furtunile. Datorită gradului de protecție IP67, dispozitivul este impermeabil și continuă să funcționeze indiferent de starea vremii. În plus, durata de viață a LED-urilor este de 50.000 ore, pentru ca tu să te bucuri de calitatea dispozitivului mult timp.
  • Produs prietenos cu mediul înconjurător – Kitul este conceput să fie eco-friendly. Te ajută să economisești curent electric și să valorizezi energia solară. În plus, acumulatorul Lithium este un component durabil, care ajută ca lumina să fie distribuită uniform pe o perioadă îndelungată.

Avantajele unui astfel de dispozitiv se văd pe termen lung:

Tu economisești bani, te bucuri de lumină, iar mediul înconjurător îți este recunoscător. Nu uita că există și alternative, la fel de avantajoase, dar cu o luminozitate redusă. De exemplu, kitul proiector 25W cu panou solar și telecomandă funcționează pe același principiu. Prin valorificarea energiei solare, poți lumina o arie vastă. Costurile sunt minime, iar telecomanda te ajută să stabilești setările necesare preferințelor tale. Mai mult decât atât, este la fel de ușor de luat cu tine în orice loc. Poți începe să fii spontan, fără să te îngrijorezi că noaptea va veni. Acum te poți bucura de lumina din timpul zilei chiar și când se lasă întunericul.