becurile xenon pentru masina ta

Cum poți face șofatul nocturn plăcut și sigur?

Blog

Șofatul este o activitate plăcută în care îți poți găsi refugiul. Este, însă și o activitate utilă pentru a ajunge în destinații de vacanță, la muncă sau la magazin pentru cumpărăturile săptămânale. Poate ai făcut din condus o meserie care te solicită nu doar în timpul zilei, ci și noaptea. Ai fost pus în sarcină pe drumuri slab luminate care ți-au obosit ochii, iar luminile bordului tău erau singura sursă luminoasă la care aveai acces? Condusul pe timpul nopții nu este ușor, iar senzația de somnolență poate apărea rapid dacă nu ai suficientă lumină în jurul tău. Pentru siguranță și o atmosferă ambientală relaxantă și plăcută, este recomandată montarea unor benzi ambientale pentru mașina ta.

 

De ce ar trebui să adaugi un plus de culoare mașinii tale?

  • Siguranța ta este prioritară – Pericolul nu întârzie să apară pe timp de noapte. Lipsa luminii poate să îți inducă o stare puternică de somnolență greu de controlat. Odată instalate, benzile ambientale, cu ajutorul jocului de lumini, vor crea o atmosferă sigură, care te va menține atent și concentrat. În plus, vei fi relaxat și vei putea face manevrele necesare ca la carte.
  • Consum mic de energie – Cele patru benzi ale setului se conectează direct la bricheta mașinii. Sunt concepute special pentru autoturisme, așa că puterea de 12 W este suficientă pentru performanță maximă și un consum minim de energie. În plus, benzile LED luminează cu o putere de 10W, iar ochii tăi nu vor fi deranjați de lumina emanată.
  • Design atractiv și modern – Jocurile de lumini pot permite schimbări de culoare și de stil. Benzile ambientale sunt concepute pentru a fi așezate în locuri greu de observat și sunt suficient de înguste. Cu o lățime de 1,5 centimetri și o lungime de 12 centimetri, luminile pot fi amplasate cu ușurință sub scaune sau pe interiorul portierei.
  • Telecomandă inclusă – Setul de benzi vine la pachet cu o telecomandă care îți permite să adaptezi lumina după bunul plac. Poți seta și schimba culorile pe care le preferi și intensitatea lor. Astfel, atmosfera din mașină va fi exact cum îți dorești.

Concluzii de final

Când ești șofer, nu poți evita întotdeauna drumurile nocturne. Benzile ambientale este una dintre soluțiile existente în cazul în care șofezi pe drumuri întunecate. O altă alternativă sunt becurile xenon. O lumină mai puternică a farurilor va oferi un plus de siguranță pe drumurile nocturne. Cu ajutorul acestor becuri poți avea o mai bună vizibilitate asupra șoselei pe care te afli. În plus, au un consum redus de energie și te poți bucura de ele mult timp. Nu ezita să conduci pe timp de noapte, însă fii precaut și pregătit pentru orice situație neprevăzută!