lampi-solare-detector-de-miscare

Cum îți poți lumina curtea cu minim de consum?

Blog

Te-ai săturat să vii seara de la muncă și să nu vezi pe unde mergi? Poate câinele tău are nevoie de o ieșire în miez de noapte? Ai uitat un obiect în mașină și este deja noapte?  Curtea sau grădina este spațiul tău personal de care te poți bucura în timpul liber. Nevoile tale, când vine vorba de mediul exterior al casei, sunt nelimitate, iar un obiect de iluminat este soluția ideală. Lampa solară cu detector de mișcare te poate ajuta atât pentru decorarea exterioară a casei, cât și din punct de vedere funcțional.

Caracteristici pozitive ale lămpii solare cu detector de mișcare:

  • Datorită senzorilor de mișcare, lampa economisește energia acumulată în timpul zilei de la soare. Se aprinde doar atunci când treci pe lângă ea și luminează perfect aria în care te afli.
  • Este de mare ajutor și pentru siguranța casei sau a afacerii tale. Prin pornirea sa la detectarea celor mai fine mișcări, poți observa cu ușurință ce se întâmplă, pentru a nu fi surprins neplăcut. În plus, emite o lumină slabă în permanență.
  • Este un dispozitiv prietenos cu mediul și nu se folosește de curentul electric. Protejezi natura, iar tu te bucuri de beneficiile lămpii pentru o perioadă lungă de timp.
  • Are nevoie de 8 ore pentru a se încărca în mod optim și complet. Lampa funcționează la cele mai înalte standarde și emite lumină rece, ceea ce nu provoacă disconfort.
  • Are un design modern, futurist. Culorile neutre folosite pentru fabricarea corpului de iluminat îl fac ușor de adaptat pentru orice clădire. Se montează ușor și poate fi pus în funcțiune într-un mod simplu.
  • Are la bază un panou solar de 5,5V/ 0,55w, cu o eficiență de 17%. Panoul acumulează lumina și energia de-a lungul zilei pentru ca noaptea să fie liniștită, sigură, dar și luminată benefic.
  • Unghiul la care lampa reacționează este de 120°, ceea ce îi permite să fie un obiect de iluminat eficient, indiferent în ce parte a lampei te situezi.

Atașarea unei astfel de lampe în aria exterioară a casei tale va aduce siguranță, facilitate în deplasările nocturne și avantajele unui consum mai mult decât redus al curentului electric. Datorită încărcării solare, lampa este prietenoasă cu mediul înconjurător, dar și cu buzunarul tău. O alternativă la fel de potrivită casei tale ar putea fi și lampa solară cu unghi reglabil. La fel receptivă, lampa cu unghi reglabil permite ajustarea poziției, pentru ca lumina să ajungă și în cele mai ascunse colțuri ale grădinii tale.

Poți începe să contribui la salvarea mediului înconjurător prin decorarea și iluminarea casei cu lămpi solare. Costurile tale vor fi minime, iar beneficiile sunt nenumărate.

Sursa photo: canva.com