trusa de 26 de chei și tubulare

Ce accesorii nu trebuie să lipsească din atelierul tău?

Blog

Mașina este soluția optimă și sigură atunci când vine vorba de călătorii rapide, achiziționarea de alimente sau obiecte gospodărești sau chiar simpla navetă zilnică spre serviciu. Oricât de mult îl îngrijești, autoturismul tău va avea momente de cumpănă și poate interveni oricând un moment neprevăzut în care piesele îi pot ceda. Ți s-a întâmplat vreodată să faci pană sau să te afli într-o împrejurime neplăcută, iar mașina ta să nu funcționeze așa cum ar trebui? Astfel, e potrivit să fii pregătit pentru orice situație pe șosea și să fii gata să repari mașina cât poți de repede. Unui atelier profesionist sau garajului tău nu ar trebui să îi lipsească trusa de 26 de chei și tubulare. Iată de ce trebuie să o ai la îndemână.

Motive pentru care trebuie să alegi trusa de chei și tubulare!

  • Asigură siguranța șoferului – O mașină sigură este întotdeauna dotată și pusă la punct. Chiar dacă nu ești specialist în mecanică, setul de chei și tubulare te ajută să te simți asemeni unui profesionist. În cazul în care mașina ta suferă accidente sau șocuri ușoare, un asemenea set te poate scoate din impas. În plus, poți schimba roata mai simplu cu accesoriile necesare, iar trusa este indispensabilă.
  • Compactă – Datorită trusei de metal care încorporează toate piesele într-un spațiu mic, o vei putea poziționa oriunde. Pe masa din garaj, pe raftul atelierului sau chiar în portbagajul mașinii tale, kitul se adaptează ușor mediului de lucru. În plus, culoarea aprinsă a cutiei destinată depozitării te va ajuta să ai cheile mereu în raza vizuală, fără să pierzi timp pentru căutarea lor.
  • Materiale rezistente – Atât cheile, cât și cutia pentru depozitare sunt fabricate din materiale rezistente, pentru ca tu să te bucuri de ele pentru o perioadă îndelungată. Nu se deteriorează și nu oxidează, chiar dacă le vei uita sau plasa în zone cu umezeală.
  • Versatilitatea produsului – Poți folosi cheile și tubularele pentru situații diverse. Datorită dimensiunilor adaptabile pieselor mașinii tale, îți va fi mult mai ușor să repari și să fixezi piese de orice mărime. Cheile nu alunecă din mână, așa că acțiunile tale asupra autovehiculului vor fi sigure și ușor de efectuat.

Ce îți mai poate fi de folos

Trebuie să fii gata să repari anumite părți ale mașinii în situații de criză, iar accesoriile nu pot lipsi. O alternativă folositoare pe care o poți lua cu tine oriunde este reprezentată de setul de 7 chei inelare, articulate, duble cu clichet. Compartimentate într-o cutie cu capac semitransparent, cheile vor fi ușor de văzut chiar și de la distanță. Un astfel de set te ajută atât pentru defecțiunile mașinii, cât și pentru activitățile de reparare a lucrurilor din casă. Cheile se adaptează ușor nevoilor tale datorită gamei largi de dimensiuni : de la 8mm, 10mm și până la 19 mm. Materialele de fabricație pentru chei, cât și pentru kitul pentru depozitare  sunt durabile și de bună calitate. Ele nu se deteriorează, iar datorită carcasei siliconate, trusa este rezistentă la șocuri. De asemenea este impermeabilă, rezistentă la mediile umede și reci.

Ia-le cu tine peste tot și păstrează-ți mașina ca nouă!