proiector solar cu suport

Casa, curtea și destinația de vacanță – mai luminoase ca oricând

Blog

Îți place să călătorești în natură, să mergi în drumeții cu cortul și să campezi în pădure? Multe dintre activitățile pe care le poți face în exteriorul casei sunt mai frumoase noaptea, sub lumina stelelor și a lunii. Cu toate acestea, întunericul îți poate creea o stare de disconfort sau teamă, iar astfel nu te poți bucura de mediul înconjurător la capacitate maximă. Lipsa unei surse electrice te poate pune în dificultate. Fie că decizi să te plimbi noaptea sau să faci o drumeție neprevăzută, trebuie să fii mereu pregătit/ă. Un proiector solar cu suport te poate scuti de disconfortul creat de mediul întunecat și problematic.

Descoperă de ce trebuie să alegi un astfel de dispozitiv, pentru ca tu să te simți în siguranță chiar și noaptea.

Ce folos are un proiector solar cu suport pentru curtea ta?

  • Adaptarea la mediul în care te afli – În pădure, pe malul unui lac sau în confortul propriei grădini, proiectorul se încadrează perfect. Datorită suportului, poți regla poziția lui și îl poți monta unde îți place. De asemenea, murdăria, pământul sau noroiul nu sunt o problemă pentru că suportul protejează corpul iluminator.
  • Consum redus de energie electrică – Proiectorul este prevăzut cu un panou solar, care contribuie activ la reducerea costurilor și consumului de energie electrică. Încărcat de lumina soarelui, dispozitivul poate fi folosit în timpul nopții fără să îl conectezi la o sursă de electricitate. Alternativa de încărcare este posibilă prin intermediul cablului USB, pentru ca tu să ai siguranță când te raportezi la performanța produsului.  Datorită acumulatorului Li-Ion 3.7V, încărcarea aparatului durează mai puțin de 6 ore.
  • Dispozitiv longeviv – Materialele din care este fabricat corpul de iluminat sunt plastic ABS, metal și sticlă. Combinarea lor ajută la impermeabilitate și rezistență la praf.
  • Iluminare inteligentă și puternică – Proiectorul dispune de un flux luminos de 4000 de lumeni și acoperă o arie largă. De asemenea luminează cu ajutorul pastilei LED COB, iar intensitatea și modul de luminare pot fi controlate de la distanță prin mini telecomanda inclusă. Corpul iluminator dispune de 3 moduri de utilizare: modul auto, mod 3h, 5h, 8h și modul senzor zi/noapte. Lampa proiectoare are o putere de 50 W și asigură lumină pentru cel puțin pentru 10 ore.
  • Design compact și sigur – Datorită carcasei fabricate din materiale rezistente și suportului stabil, proiectorul rezistă șocurilor mecanice, astfel este greu de spart. Produsul nu se deteriorează ușor, iar calitatea ledurilor și a panoului solar ridică performanța la cele mai înalte standarde.

Alte informații necesare:

Zonele dragi ție nu sunt întotdeauna dispuse să îți ofere electricitate. Trebuie să fii pregătit/ă să ai soluții, indiferent că vrei să pleci în vacanță sau te gândești la siguranța casei tale. Sursele de energie electrică pot dăuna mediului înconjurător și pot fi nesigure. Nu știi niciodată când urmează o pană de curent în zona în care locuiești. Ai putea să montezi pe suprafața exterioară a casei și un set de 5 lămpi solare cu senzor de mișcare.  Setul de lămpi asigură lumină casei, garajului sau proprietății de vacanță. Sunt esențiale pentru o curte luminată și sigură, iar senzorul de mișcare ajută să reduci consumul lămpilor și mai mult. Corpurile de iluminat care funcționează cu ajutorul panourilor solare sunt o soluție modernă și avantajoasă.