cameră auto

Cameră auto – Cum te poate ajuta în trafic?

Blog

Cameră auto – Cum te poate ajuta în trafic?

Și tu te-ai săturat de haosul din trafic? O clipă de neatenție poate cauza atât pagube financiare cât și umane. Însă, de cele mai multe ori, devii victima unor șoferi agresivi care nu știu să-și controleze mișcările. Tocmai de aceea, este foarte important să adopți măsuri de precauție pentru a evita cu succes situațiile neplăcute. O cameră auto tip oglindă retrovizoare reprezintă una dintre cle mai bune alegeri când vine vorba de siguranța ta și a pasagerilor. Printre beneficiile pe care le prezintă se numără:

  • Poți evita amenzile sau pedepsele realizate pe nedrept. De cele mai multe ori, pot apărea erori în ceea ce privește evaluarea unui accident rutier, tocmai din cauza lipsei martorilor. Cu ajutorul camerei, vei putea dovedi exact poliției cine a fost vinovatul în situația respectivă. Nu vor fi omise detalii importante și nici nu vor exista loc de interpretări.
  • În cazul în care ai fost martorul unui accident rutier poți oferi ajutor personalului responsabil pentru investigarea cazului. Dovezile înregistrate de o cameră auto pot fi transferate foarte ușor.
  • Este un dispozitiv practic și precis. Rezultatele sale ajung la standarde înalte de funcționalitate. Are o rezoluție video de 1080p, pixeli fotografie de 500, microfon incorporat, o frecvență de 50 Hz/60Hz și o putere de 5V/1A.
  • Ești mult mai sigur/ă pe tine în trafic. Camera auto te va ajuta să dobândești încredere în forțele proprii în timpul condusului.

Cum te va ajuta o cameră auto să parchezi eficient?

Parcările cu spatele sau cele laterale pot reprezenta adevărate provocări chiar și pentru cei mai experimentați șoferi. De cele mai multe ori, ești nevoit/ă să lași mașina în zone intens circulate sau străduțe prea înguste. Este destul de dificil să realizezi parcarea în condiții optime. O cameră auto marșarier îți va fi de mare folos într-o asemenea situație. Totul se va realiza mai rapid decât ți-ai fi imaginat, chiar și în condiții meteo extreme. Specificațiile tehnice sunt unele de ultimă generație care îți vor asigura confort și siguranță:

  • Are o rezoluție de 648×488 – Astfel, vei putea vedea foarte clar care sunt caracteristicile obstacolelor.
  • Suprafața de măsurare este cuprinsă între 4,9 x 3,7 – Distanța nu va mai reprezenta o problemă.
  • Unghiul de vedere al senzorului de imagine este de 170 °, unghiul de vizualizare orizontal de 120 °, Unghiul de vizualizare verticala de 90 °, iar cel de vedere in diagonala de 165 °.
  • Temperatura de lucru este cuprinsă între -20 ~ + 70 ° C și face parte din clasa IP67 de rezistență la apă – Tocmai de aceea, prezintă standarde înalte de rezistență și durabilitate.

Traficul aglomerat, șoferii agresivi și zonele înguste de parcare sunt cele mai frecvente probleme cu care se confruntă  șoferii. Indiferent de experiența pe care ai acumulat-o în ceea ce privește condusul, este foarte bine să conștientizezi importanța prevenției.

Specificațiile de ultimă generație pe care le prezintă o cameră auto te vor ajuta să te simți mereu în siguranță la volan. Apelează întotdeauna la dispozitive de calitate!

Mai multe articole despre domeniul auto poți găsi aici.