accesorii iluminare

Accesorii iluminare – Care sunt variantele indicate pentru curte și grădină?

Blog

Accesorii iluminare – Care sunt variantele indicate pentru curte și grădină?

 

Încă te gândești la modalitatea eficientă de a amenaja curtea sau grădina? Ei bine, primul lucru pe care ar trebui să le iei în calcul este sistemul de iluminare. Un asemenea aspect are o importanță crescută atât pe plan estetic, cât și funcțional. Curtea exterioară a casei tale reprezintă spațiul în care te poți relaxa în timpul liber. Fără dispozitive de iluminare de bună calitate nu poți crea o atmosferă caldă și primitoare. Pentru a rezolva problema unei lumini slabe, există accesorii iluminare precum lampa solară tip cameră, care reprezintă alegerea ideală. Avantajele pe care le prezintă sun numeroase. Printre ele se numără:

  • Sunt utilizate 77 de LED-uri COB, recunoscute pentru durata lungă de funcționare. Datorită calității superioare a LED-urilor, lampa va funcționa timp de 5 ani fără a fi nevoie de înlocuirea temporară a componentelor.
  • Vine încorporată cu senzor de mișcare care asigură economisirea energiei pe timpul utilizării. Lampa se aprinde doar în momentul în care detectează deplasare în jurul ariei de acțiune.
  • Este ideală pentru zonele curții în care nu beneficiezi de curent electric. Cu ajutorul panoului solar de 5V, asigură luminozitatea necesară, fără a reprezenta un cost suplimentar.
  • Lampa solară este fabricată din materiale rezistente, care îi permite amplasarea în orice zonă din grădină. Dispune de protecție împotriva apei de tipul IP66, un standard internațional recunoscut pentru gradul înalt de durabilitate.
  • Proiectorul vine însoțit de o telecomandă care îți permite o controlare eficientă a sistemului. Sunt prezente funcții precum: pornire, oprire, apel de urgență și 3 tipuri diferite de iluminare.

Ce alte accesorii iluminare poți utiliza în curtea ta exterioară?

Utilizarea proiectoarelor cu panou solar este relativ ușoară, însă poate fi simplificată cu ajutorul diferitelor accesorii. Pentru astfel de dispozitive s-au creat diverse piese intermediare cu rolul de a eficientiza modul de utilizare. Mici, compacte și ușor de utilizat, sunt ideale pentru folosirea împreună cu dispozitivele cu panouri solare. De asemenea, regulatorul de controler solar contribuie la prelungirea vieții lămpii de iluminat. Însă, beneficiile pe care le prezintă nu se opresc aici:

  • Reprezintă piesa intermediară dintre panourile solare și acumulatorii din cadrul sistemului solar al lămpii. Astfel, este un accesoriu necesar pentru o bună funcționare a proiectorului aflat în curtea exterioară.
  • Are rolul de a asigura tensiunea corectă de încărcare a acumulatorilor și conține protecție împotriva supraîncărcării.
  • Este un aparat electronic ideal care oferă o utilizare și o montare ușoară, într-un timp relativ scurt. Prezintă un set de taste pentru controlarea acțiunilor dispozitivului, cât și un ecran cu afișaj digital. De asemenea, are o funcție de memorie automată care este ideală pentru păstrarea setărilor făcute la utilizările anterioare.

Folosirea unor astfel de accesorii iluminat în curtea exterioară îți asigură confortul mult dorit al locuinței. Datorită sistemului de încărcare bazat pe panouri solare, costurile iluminării vor fi minime, poate chiar infime. Pe lângă avantajul monetar adus, aduc și un mare beneficiu mediul înconjurător odată cu utilizarea energiei naturale.

Optează și tu pentru lămpile cu încărcare solară pentru iluminarea spațiului exterior!

Pentru mai multe articole care abordează felul în care poate fi realizată iluminarea solară a curții tale, poți intra aici