accesorii fitness

Accesorii fitness – Care sunt noile inovații pe piață?

Blog

Accesorii fitness reprezintă soluțiile ideale cu ajutorul cărora îți vei menține o siluetă de invidiat și un tonus bine definit. Perioada pandemică actuală a reprezentat pentru mulți o izolare de agitația cotidiană. Dinamica activităților zilnice a fost înlocuită brusc de o stare de moleșeală continuă. Tocmai de aceea, vei avea nevoie de instrumente special create pentru a te ajuta să definitivezi o rutină de sport. Pe piață au apărut o sumedenie de alternative, care mai de care mai interesante. Una dintre ele este placa flotări, care îmbină armonios estetica și funcționalul. Însă, avantajele pe care le oferă nu se opresc aici. Printre ele se numără și:

  • Este realizat din plastic ABS, un material premium care oferă standarde înalte de rezistență și durabilitate în timp. Este recunoscut, de asemenea, pentru faptul că nu integrează substanțe care să dăuneze mediului înconjurător. Mânerele sunt antiderapante, ceea ce îți va permite să realizezi în siguranță fiecare exercițiu.
  • Integrează funcții multiple, care te vor ajuta să lucrezi mai multe zone ale corpului. Printre ele se numără: umeri, pectorali, triceps și spate. La final, te vei simți mult mai bine în pielea ta. Realizate constant, exercițiile te vor ajuta să îți îmbunătățești aspectul fizic și starea de sănătate.
  • Prezintă un suport care poate rezista la o greutate de până la 200 de kg.
  • Dimensiunile pe care le prezintă sunt de 55×20.5×5 cm, ceea ce îi conferă un design ergonomic. Antrenamentul poate fi realizat cu ușurință în orice încăpere din locuință. De asemenea, nu vei întâmpina probleme în ceea ce privește depozitarea și transportul.
  • Asamblarea se realizează rapid, fără a fi nevoie de instrumente adiționale sau ajutor specializat. Simplu și eficient!

Ce dispozitive fitness poți utiliza în exterior?

Activitățile realizate în aer liber au efecte benefice atât fizic, cât și psihic. Câteva ore petrecute în natură te vor ajuta să îți limpezești gândurile și să îți reîncarci bateriile. Praștie puternică este un dispozitiv care îți va fi de folos în definirea unor momente de distracție alături de cei dragi. În plus, prezintă numeroase avantaje:

  • Prezintă un model camuflaj, ceea ce va reprezenta un plus de funcționalitate. Vei reuși să te bucuri de aventuri palpitante, indiferent de situație.
  • Este realizată dintr-o combinație ingenioasă de aliaj aluminiu, cauciuc și abs. Tocmai de aceea, va rezista cu succes în fața diverselor șocuri.
  • Are 14.5x8x2.5 cm și o greutate de 95 g, ceea ce asigură o manevrare ușoară în timpul jocului în aer liber. În plus, poate fi depozitată fără probleme în buzunar sau alte spații mici.
  • Tocmai datorită puterii pe care o prezintă, poți arunca rapid biluțe de diverse mărimi și culori. Așadar, vei câștiga detașat în fața adversarilor tăi.

Noile apariții în materie de accesorii fitness îți oferă șansa de a combina utilul cu plăcutul. Integrează funcții multiple, care te vor ajuta să scapi de surplusul de kilograme acumulat de-a lungul timpului. Tocmai de aceea, nu pot lipsi din locuința personală.

Alege cu încredere variantele inovative de pe piață!

Mai multe articole interesante despre noile inovații de pe piață găsești aici.