accesorii camioane

Accesorii camioane – ce nu trebuie să-ți lipsească

Blog

Automobilele de mare tonaj sunt supuse adesea problemelor tehnice sau momentelor tensionante din trafic. Călătoriile lungi, de asemenea, sunt însoțite de cele mai multe ori de incidente neplăcute. Tocmai de aceea, accesorii camioane nu pot lipsi din trusa personală de ustensile. Una dintre alternativele care garantează standarde înalte de siguranță și confort este bandă roșie reflectorizantă de 25 m fagure auto. Oferă o semnalizare corespunzătoare a autovehiculului, indiferent de situație. De asemenea, caracteristicile tehnice prezintă o serie numeroasă de avantaje precum:

  • Este special concepută pentru conturul camioanelor sau al semiremorcilor. Vizibilitatea pe timpul nopții este așadar îmbunătățită semnificativ. Tocmai de aceea, riscul producerii unui accident rutier va fi îndepărtat cu succes.  Drumurile lungi nu vor mai reprezenta o problemă. De asemenea, siguranța ta și a pasagerilor nu va fi pusă în pericol.
  • Are o lungime de 25 m și o lățime de aproximativ 5 cm, ceea ce facilitează o manevrare ușoară. De asemenea, banda cu profil reflectorizant de tip fagure este disponibilă în 3 culori: portocaliu, roșu și alb. Indiferent de alegere, intensitatea nuanței va răspunde întocmai cerințelor tale.
  • Atașarea benzii nu va implica detalii complexe sau greu de gestionat. Adezivul pe care îl integrează asigură o lipire imediată. Nu vei avea nevoie de ajutorul altor persoane. În doar câteva minute, autovehiculul va fi gata de plecare.

Ce alte accesorii camioane ar trebui integrate în trusa personală?

Pe parcursul curselor lungi, piesele auto se pot murdări și umple de praf, iar eficiența lor poate scădea. Pentru evitarea unor asemenea situații, un set pistol de suflat aer cu furtun spirală pentru camion este varianta ideală. Se atașează rapid și prezintă detalii tehnice impresionante, ceea ce garantează o serie numeroase de beneficii. Printre ele se numără:

  • Este un instrument calitativ, adecvat atât pentru uz comercial, cât și pentru utilizarea ocazională. Pistolul de suflat aer este conceput pentru curățarea pieselor și suprafețelor autovehiculului. Astfel, vei înlătura rapid reziduurile de praf și impurități acumulate de-a lungul timpului.
  • Este realizat dintr-un material rezistent, ceea ce garantează o utilizare îndelungată. Pistolul are o construcție metalică durabilă. Încorporează, de asemenea, cuplaje rotative care eficientizează procesul de utilizare. Nu vei avea nevoie, așadar, de ustensile adiționale pentru a folosi pistolul la capacitate maximă.
  • Setul conține 2 elemente destinate integrării facile și întreținerii. Pistolul de aer este livrat alături de un conector în formă de T și un furtun spiralat de 5 m. Într-un asemenea mod, pot fi curățate eficient chiar și zonele înguste. De asemenea, presiunea maximă a aerului este de 10 kg/ CM2.

Accesorii camioane oferă grade înalte de calitate, confort și funcționalitate. Prezintă, de asemenea, funcții de ultimă generație, care vor ușura semnificativ procesul de utilizare.

Cu ajutorul lor poți spori atât siguranța ta, cât și a celorlalte mașini care circulă pe carosabil.

Tocmai de aceea, astfel de instrumente nu pot lipsi din trusa personală. Design-ul ergonomic facilitează depozitarea și transportul. În ceea ce privește montajul și întreținerea nu vei avea nevoie de ajutor specializat.

Mizează pe calitate și alege variante realizate cu iscusință din materiale premium!

Mai multe articole și informații utile din domeniul auto găsești aici.