accesorii barber shop

Accesorii Barber Shop – Ce variante sunt ideale pentru stilizarea părului?

Blog

Accesorii Barber Shop – Ce variante sunt ideale pentru stilizarea părului?

 

Când vine vorba de îngrijirea personală a bărbaților, accesorii barber shop nu pot lipsi. Barba și părul sunt elemente foarte importante care ajută la definitivare unei estetici inedite. Tocmai de aceea, ar trebui să arate impecabil. Pentru a evita situațiile neprevăzute, ustensilele profesionale vor deveni  aliatul tău de nădejde. Trimmer Skeleton profesional minimalist este un accesoriu premium, cu ajutorul căruia înfățișarea ta va căpăta un suflu fresh. Poate fi utilizat atât ca instrument de lucru în barber shop, cât și ca produs folosit acasă. Se adaptează, așadar, oricărei situații. Însă, avantajele pe care le prezintă nu se opresc aici:

  • Dispozitivul prezintă mai multe funcții. Poate fi utilizat atât ca aparat de ras, cât și ca aparat de tuns. Stilizarea bărbii și a părului se va realiza rapid, fără să a mai fi implicate detalii complexe. Astfel, aparatul permite aranjarea ușoară, fără să creeze disconfort sau tăieturi în timpul realizării activităților.
  • Este realizat din materiale calitative, care asigură un proces eficient de utilizare. Lamele sunt fabricate din oțel inoxidabil de cea mai înaltă calitate, ceea ce îi conferă o rezistență excelentă în timp. De asemenea, lamele pot fi curățate foarte ușor sub jetul de apă cu ajutorul periei incluse în pachet.
  • Trimmer-ul este un aparat wireless. Încărcarea se realizează prin intermediul unui cablu USB, ușor de manevrat. Imediat după alimentarea completă poate fi folosit în jur de 120  de minute. Astfel, este și un accesoriu ideal de luat în călătorii.

Unde îți poți depozita accesorii barber shop?

De cele mai multe ori, depozitarea accesoriilor pentru stilizarea bărbii și a părului poate fi îngreunată. Totul se datorează numărului ridicat de obiecte utilizate în saloanele profesionale. În astfel de situații ai nevoie de un loc special în care să le amplasezi. Un accesoriu ideal este căruț pentru scule cu 3 etaje. Datorită celor 3 rafturi de care dispune, este excelent pentru simplificarea procesului de organizare a accesoriilor din barber shop. Avantajele și caracteristicile unui asemenea obiect sunt:

  •   Dispune de un spațiu foarte mare de depozitare în care poți stoca o multitudine de accesorii necesare. Cele 3 rafturi pe care le integrează îți oferă posibilitatea de a aranja ustensilele în funcție de cât de des sunt folosite. Astfel, obiectele utilizate mai des pot fi așezate în partea superioară pentru a avea acces ușor la ele.
  •   Un alt avantaj îl reprezintă materialul durabil din care este realizat. Căruțul este fabricat dintr-un aliaj rezistent la șocuri mecanice și chimice, lucru care îi asigură o utilizare îndelungată. Pe de altă parte, vine încorporat cu 4 roți din plastic ABS pentru a fi ușor de mutat în funcție de nevoi.
  •   Multifuncționalitatea este încă un avantaj substanțial pe care îl prezintă un asemenea produs. Astfel, căruțul poate fi folosit cu succes și în industria auto. Este ideal pentru organizarea instrumentelor necesare într-un service.

Produsele din categoria accesorii barber shop îți vor fi de mare folos în ceea ce privește îmbunătățirea aspectului fizic. În plus, căruțul special pentru depozitare te va ajuta să organizezi eficient ustensilele utilizate.

Dacă ești interesat de articole asemănătoare, ai posibilitatea să le citești aici.